Zincul și Vitamina C din comprimatele efervescente Zinkit Immun, doi nutrienți care luptă împreună pentru creșterea imunității

Mulţi oameni cunosc proprietăţile pe care le are zincul, unul dintre cei mai importanți nutrienți pentru corp, în apărarea organismului și creșterea imunității. Cu toate acestea, beneficiile terapeutice ale acestui mineral şi importanţa sa pentru sănătatea organismului merg dincolo de rolul principal. În plus, acesta ne ajută la repararea ţesuturilor şi la protejarea celulelor organismului împotriva stresului oxidativ.

Vitamina C ajută celulele organismului să se protejeze de radicalii liberi, reduce riscul îmbolnăvirii, contribuie la dezvoltarea celulelor imunitare, îmbunătățește funcționarea anticorpilor și are rol antioxidant.

Cei doi nutrienți din comprimatele efervescente Zinkit Immun contribuie la întreținerea sistemului imunitar și creșterea imunității, astfel organismul poate să lupte mai eficient împotriva agenţilor externi nocivi. Având roluri complementare, acești nutrienți au fost special aleși pentru comprimatele efervescente de Zinkit Immun, pentru că joacă un rol activ în asigurarea unui sistem imunitar optim. Suplimentarea cu comprimatele efervescentele Zinkit Immun fortifică apărarea organismului, ajută la creșterea imunității şi contribuie la menţinerea sănătăţii generale.